Gå til innholdet
iStock-1212634081

Fortsatt trygt med KSL-revisjoner

KSL 14.12.2021

Del denne siden

Regjeringens siste innstramminger rammer ikke én-til-én-virksomheter som KSL-revisjoner. - Vi har både skjerpede rutiner og lang erfaring med smittevern og mener det er trygt med KSL-revisjoner nå, sier KSL-sjef Tom Roterud.

- KSL-revisorene har alltid jobbet med strenge smittevernregler og håndterer koronasitasjonen på en god måte, sier KSL-sjef Tom Roterud.

- Dersom revisor eller produsent eller noen i disse sin husstand føler seg syk, forkjølet o.l. skal revisjon selvfølgelig ikke gjennomføres. Dersom produsent ikke føler seg komfortabel med å ta imot revisor fordi produsent har personer i risikogrupper i sin husstand eller lignende, skal dette også respekteres, fortsetter Roterud.


Oppdaterte retningslinjer

Stiftelsen Norsk Mat følger Folkehelseinstituttet sine generelle retningslinjer for smittevern- og avstandsregler for koronasitasjonen og har satt opp ei liste på 24 punkter som skal gjelde for KSL-revisorene når de skal ut på revisjon. Disse ble oppdatert 12. mai 2021.

Her finner du retningslinjene


 

Relaterte artikler

KSL 21. April 2022
Vi søker etter veterinær

Vi søker etter veterinær til spennende jobb med å videreutvikle KSL som felles kvalitetssystem og verktøy for landbruket.

ksl_tannhjul copy
KSL 21. April 2022
KSL - hva lurer du på?

Vi mottar en del spørsmål om KSL og utfylling av sjekklister. Derfor har vi samlet de mest vanlige spørsmålene her - ta en titt.

KSL 7. April 2022
Webinar: KSL på 1-2-3

Da har vi gjennomført tre webinarer hvor vi har gått gjennom KSL fra innlogging til eksternrevisjon. Og du kan se alle i opptak når det passer deg!