Gå til innholdet
 Foto: Caroline Roka

HMS-utdanning for landbruket

KSL 25.1.2022

Del denne siden

Universitetet i Tromsø tilbyr videreutdanning i HMS for landbruket. Kurset er desentralisert med 3 samlinger og skreddersydd bransjen med miks av teori og praksis. Søknadsfrist er 15. februar!

Dette er utviklet i samarbeid med Norges bondelag, Norges bonde- og småbrukarlag, Norsk landbruksrådgivning HMS og Troms landbruksfaglige senter/ fylkeskommunen.

Studiet gir en innføring i viktige lover og regler for landbruket samtidig som ulike perspektiver for et godt HMS arbeid settes i fokus.

Målgruppen er bønder m/u ansatte, studenter, fagpersoner i organisasjoner og utdanning, tillitsvalgte i organisasjoner, avløsere, arbeidstilsyn, mattilsyn, samvirke, forvaltning osv.

Les mer hos Norsk Landbruksrådgiving: HMS-studiet - Universitetet i Tromsø

Relaterte artikler

KSL 21. April 2022
Vi søker etter veterinær

Vi søker etter veterinær til spennende jobb med å videreutvikle KSL som felles kvalitetssystem og verktøy for landbruket.

ksl_tannhjul copy
KSL 21. April 2022
KSL - hva lurer du på?

Vi mottar en del spørsmål om KSL og utfylling av sjekklister. Derfor har vi samlet de mest vanlige spørsmålene her - ta en titt.

KSL 7. April 2022
Webinar: KSL på 1-2-3

Da har vi gjennomført tre webinarer hvor vi har gått gjennom KSL fra innlogging til eksternrevisjon. Og du kan se alle i opptak når det passer deg!