Gå til innholdet
Tid for eksternrevisjon?

Tid for eksternrevisjon?

KSL 22.2.2023

Del denne siden

Det kan være lurt å legge KSL-revisoren til i din KSL når du skal ha eksternrevisjon. Da kan KSL-revisoren forberede seg bedre og dere vil begge spare tid.

Ved å legge til KSL-revisoren i din KSL kan eksternrevisjonen gå enklere og raskere. Du bestemmer selv hva du skal gi tilgang til i KSL og du gir tilgang kun i en tidsbegrenset periode - en dag, ei uke eller 30 dager.

Under "Foretaksopplysninger" inne i KSL finner du et menypunkt som heter "Tilknyttede personer". Her kan du i tillegg til KSL-revisoren, legge til andre ansatte, rådgivere eller avløsere. HUSK - du må ha epostadressen til KSL-revisoren og den finner du i eposten du har mottatt fra KSL-revisoren. 

Se filmsnutten nedenfor for mer detaljer.

Du sparer tid

Når KSL-revisoren får tilgang til din KSL i forkant av eksternrevisjonen kan revisoren forberede seg bedre, avklare områder som ikke trenger mer gjennomgang og sette seg bedre inn i drifta på gården. Selve eksternrevisjonen kan da gjennomføres både bedre og raskere for begge parter.

Du MÅ være innlogget med BankID/personlig bruker for å bruke denne funksjonen. Dette ble mulig etter at vi i 2020 gikk over til ny digital løsning og et mer smartere KSL.

Enkelte navn og data er sladdet i filmen.

Relaterte artikler

KSL 31. Mai 2023
El-kontroll og brannalarm

Hva er en god gjennomføring av el-kontroll og hvordan kan du sikre deg best mot brann?

KSL Nyt Norge 3. Mai 2023
Hvilken kobling er det mellom KSL og Nyt Norge?

For å få Nyt Norge-merket på et produkt er det et krav at KSL er fulgt og på plass gjennom hele verdikjeden. Og alt starter hos bonden og KSL!

KSL 1. Mai 2023
Er du ny bonde?

Er du ny bonde eller har du nettopp tatt over gården? Her har vi samlet litt nyttig informasjon til deg.