Gå til innholdet
Tid for eksternrevisjon?

Tid for eksternrevisjon?

KSL 16.6.2022

Del denne siden

Det kan være lurt å legge KSL-revisoren til i din KSL når du skal ha eksternrevisjon. Da kan KSL-revisoren forberede seg bedre og dere vil begge spare tid.

Ved å legge til KSL-revisoren i din KSL kan eksternrevisjonen gå enklere og raskere. Du bestemmer selv hva du skal gi tilgang til i KSL og du gir tilgang kun i en tidsbegrenset periode - en dag, ei uke eller 30 dager.

Under "Foretaksopplysninger" inne i KSL finner du et menypunkt som heter "Tilknyttede personer". Her kan du i tillegg til KSL-revisoren, legge til andre ansatte, rådgivere eller avløsere. HUSK - du må ha epostadressen til KSL-revisoren og den finner du i eposten du har mottatt fra KSL-revisoren. 

Se filmsnutten nedenfor for mer detaljer.

Du sparer tid

Når KSL-revisoren får tilgang til din KSL i forkant av eksternrevisjonen kan revisoren forberede seg bedre, avklare områder som ikke trenger mer gjennomgang og sette seg bedre inn i drifta på gården. Selve eksternrevisjonen kan da gjennomføres både bedre og raskere for begge parter.

Du MÅ være innlogget med BankID/personlig bruker for å bruke denne funksjonen. Dette ble mulig etter at vi i 2020 gikk over til ny digital løsning og et mer smartere KSL.

Enkelte navn og data er sladdet i filmen.

Relaterte artikler

KSL 24. Januar 2023
Sikkert hjem - trygg arbeidsplass!

Gården er både arbeidsplass for bonden og hjem for familien. I en travel hverdag er det viktig å unngå skader og ulykker. Da er KSL Trygg et viktig hjelpemiddel.

KSL 23. Januar 2023
Setter i gang tiltak raskt

KSL ønsker fremover å jobbe på flere fronter for å bedre velferden for svin i norske grisehus: mot produsent, mot stiftelsens eksterne revisorer og mot næring og Mattilsynet.

KSL 5. Desember 2022
25% reduksjon i sjekklistene

Gjør du egenrevisjonen din riktig i år vil du kunne få over 25% reduksjon i antall spørsmål neste gang.