Gå til innholdet
Webinar: KSL på 1-2-3

Webinar: KSL på 1-2-3

KSL 7.4.2022

Del denne siden

Da har vi gjennomført tre webinarer hvor vi har gått gjennom KSL fra innlogging til eksternrevisjon. Og du kan se alle i opptak når det passer deg!

Hvert webinar er på ca 30 minutter og passer for deg som både er helt ny og som trenger en oppfrisking på KSL. Webinarserien "KSL på 1-2-3" er delt inn følgende:

 

Del 1 - Introduksjon til Kvalitetsystem i landbruket


Del 1 er rettet mot deg som er ny bonde, som trenger en oppfrisking, som ikke har brukt KSL tidligere eller f.eks. er elev ved en naturbruksskole. Vi vil gå gjennom hva er KSL, hva du finner på nettsiden, se på demoløsningen og gå gjennom hvordan du lager personlig bruker og hvordan du logger inn for første gang.

 

Del 2 - Egenrevisjonen


Del 2 er en gjennomgang av egenrevisjonen, hvilke spørsmål man får, funksjonalitet, menyer o.l.

 

Del 3 - Hvordan bruke KSL i hverdagen

Del 3 er en gjennomgang av HMS-verktøyet KSL Trygg og samtale med KSL-revisor Anne Grete Stabekk hvor vi får høre om hvordan en KSL-revisor jobber og tips til hva du som bonde bør forberede før eksternrevisjon.

Relaterte artikler

KSL 10. August 2022
Søk om strømstøtte nå

Har du en aktiv produksjon i jordbruks- og veksthusnæringen, eller foretak som driver vanning av jordbruksareal, kan du nå registrere deg for å få strømstøtte hos Landbruksdirektoratet.

iStock-1148911628
KSL 29. Juni 2022
Varslinger fra KSL

Kvalitetssystem i landbruket - KSL - sender ut flere varslinger via sms og epost til produsentene når frister nærmer seg. Her er en oversikt.

KSL 29. Juni 2022
Nullvisjon for dødsulykker i landbruket

Jordbrukssektoren er en farlig arbeidsplass og i 2021 mistet fem personer livet i arbeidsulykker i jordbruket.