Gå til innholdet
IMG_7162

Opplæring og tips

9.2.2021

Del denne siden

Opplæringsfilmer

 

7. juli 2020 gikk KSL over på ny digital plattform og har fått nytt design og utseende. Vi har laget noen korte filmer som går gjennom den nye innloggingen, tips på hva du bør gjøre før egenrevisjonen og en detaljert gjennomgang av en egenrevisjon og hvilke muligheter det nye systemet gir. Filmene ligger på Youtube og det er Bjørn Austad Hvaleby, fagsjef KSL i Stiftelsen Norsk Mat, som guider deg gjennom disse filmene.

 

KSL Del 1 - Innloggingen

I del 1 av KSL-opplæringen går vi gjennom hvordan du lager en personlig bruker, hvordan du så logger deg inn med epost/mobilnummer eller BankID. Vi viser også hvordan du fremdeles kan logge deg inn med produsentnummer. 

 

KSL Del 2 - Forberedelser før egenrevisjon

Her får du en gjennomgang av menyene og funksjonaliteten i løsningen.  Vi viser også hvordan du sjekker produksjonene dine slik at du får korrekte sjekklister til din egenrevisjon. (Ca. 5 min)

 

KSL Del 3 - Slik gjør du egenrevisjonen

I denne filmen går vi detaljert gjennom en egenrevisjon fra start til slutt. (Ca. 11 min)

 

KSL Del 4 - Avvik og arbeidsplan

Her går vi gjennom avvik både fra ekstern revisjon og egenrevisjonen og hvordan du kan jobbe med avvik i arbeidsplanen.  (Ca. 6:30 min)

 

KSL Del 5 - Rapporter og egne notater

Til slutt ser vi på hvor du finner rapportene fra både ekstern revisjon og egenrevisjonen, samt hvordan du kan benytte egen notater i løsningen. (Ca. 4:50 min)