Tid for eksternrevisjon?

Publisert 08.09.2023

Lurt å legge KSL-revisoren til i din KSL

Det kan være lurt å legge KSL-revisoren til i din KSL når du skal ha eksternrevisjon. Da kan KSL-revisoren forberede seg bedre og dere vil begge spare tid.

Ved å legge til KSL-revisoren i din KSL kan eksternrevisjonen gå enklere og raskere. Du bestemmer selv hva du skal gi tilgang til i KSL og du gir tilgang kun i en tidsbegrenset periode – en dag, ei uke eller 30 dager.

Under «Foretaksopplysninger» inne i KSL finner du et menypunkt som heter «Tilknyttede personer». Her kan du i tillegg til KSL-revisoren, legge til andre ansatte, rådgivere eller avløsere. HUSK – du må ha epostadressen til KSL-revisoren og den finner du i eposten du har mottatt fra KSL-revisoren. 

Du sparer tid

Når KSL-revisoren får tilgang til din KSL i forkant av eksternrevisjonen kan revisoren forberede seg bedre, avklare områder som ikke trenger mer gjennomgang og sette seg bedre inn i drifta på gården. Selve eksternrevisjonen kan da gjennomføres både bedre og raskere for begge parter.

Du MÅ være innlogget med BankID/personlig bruker for å bruke denne funksjonen. Dette ble mulig etter at vi i 2020 gikk over til ny digital løsning og et mer smartere KSL.

Her får du 5 tips før KSL-revisoren kommer

Fem tips før ksl-revisoren kommer