Problemer med innlogging på KSL?

Publisert 02.10.2023

Camilla Stranger-Thorsen jobber med brukerstøtte i KSL og det er sikkert mange av dere som har pratet med henne på telefon.

Her er Camilla sine beste tips om du har trøbbel med innloggingen.

Tips om du har trøbbel med innloggingen:

  • Bytt til en annen nettleser enn det du logget inn med forrige gang – Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Safari er stort sett stabile og oppdaterte
  • Slett «cookies/nettleserdata». Det kan være at nettleseren din står og henger i gammel innlogging fra sist du var innlogget.  Følg denne linken for hvordan du fjerner cookies: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/
  • Gjør en «hard refresh» av nettsiden, dvs at siden lastes opp helt på nytt.  For Chrome så gjøres dette ved å holde nede Ctrl+R, og på Mac ; Command+Shift+R – for andre nettlesere gjør et Googlesøk.  Normalt skal siden laste helt på nytt da og fungere «som ny».
  • Gjør det Inkognito – altså i skjult/privat modus hvor nettleseren starter på «blanke ark». Hvis du åpner Google Chrome, vil du se tre prikker øverst i høyre hjørne, klikk på de og Velg nytt Inkognito vindu (valg nr 3). Da vil du komme til en ganske svart side. Skriv ksl.no i emnefeltet, trykk Ja på informasjonskapsler, og trykk «Logg inn KSL» og følg vanlig innloggingsrutiner frem til du kommer til minside.ksl.  For andre nettlesere gjør et Googlesøk.