Tid for egenrevisjon

Publisert 02.10.2023

Mange gjør egenrevisjonen nå på høsten og her er noen tips før du setter i gang.

Sjekk dine produksjoner

  • VIKTIG – du må være innlogget med personlig bruker/BankID for å kunne gjøre endringer på produksjonene. Kontakt brukerstøtte på epost (ksl@norskmat.no) eller telefon 24 14 83 00 om du trenger hjelp til dette.
  • Før du starter en ny egenrevisjon er det viktig at du sjekker at du har de riktige produksjonene inne i KSL. Er det feil må du rette opp dette før du starter egenrevisjonen. Dette gjør du inne på «Foretaksopplysninger» som du finner i menyen til venstre. Så velger du «Produksjon» i topp menyen. Se gjerne denne videoen for mer informasjon

Last opp dokumentasjon

  • Ved spørsmål som krever dokumentasjon kan du enten laste opp dokumentasjonen eller du kan skrive inn i tekstsvarboksen hva du har gjort eller hvilket fagsystem du bruker. (feks «Benytter Skifteplan» til gjødselsplanlegging, «Egen notatbok» til besøksjournal osv).
  • Har du sertifikat eller godkjenninger som er gyldig i flere år, kan du laste disse opp og legge inn dato. Da er dette spørsmålet ferdig utfylt, så lenge dokumentet er gyldig.

Gjennomføring av egenrevisjon

  • Les veiledningstekstene nøye slik at at du er sikker på hva som kreves for å svare «Ja». Det ligger veiledningstekster til alle spørsmål inne i KSL.
  • Avvik er helt naturlig! Alle har det i større eller mindre grad. Bruk egenrevisjonen til å finne de områdene du ikke helt tilfredstiller kravene og sett fornuftige tidsfrister.
  • Du trenger ikke gjennomføre hele egenrevisjonen på en dag. Det du registrerer blir lagret til neste gang du logger deg inn.
  • Når du er ferdig med alle spørsmålene må du huske å sende inn slik at gjennomført egenrevisjon blir registrert.

Tid for egenrevisjon?

Her finner du andre tips: