Gå til innholdet
Ny strategi for dyrehelse i Norge

Ny strategi for dyrehelse i Norge

KSL 15.4.2021

Del denne siden

Norsk dyrehelse er svært god. Det er viktig for dyrene og bidrar til god dyrevelferd, god folkehelse og god mattrygghet. I februar ble det lagt fram ny strategi fra Mattilsynet, som har som mål å sikre god dyrehelse også i fremtiden.

En viktig årsak til den gode dyrehelsen i Norge er det tette samarbeidet vi har mellom forvaltningen, kunnskapsinstitusjonene, næringen og praktiserende veterinærer. Forslaget til ny dyrehelsestrategi er utviklet i samarbeid mellom Mattilsynet og representanter for alle disse miljøene.

Du kan lese mer om "Ny strategi for dyrehelse i Norge" og laste ned rapporetn her.

Relaterte artikler

KSL 5. Juni 2021
KSL og svineproduksjon

Siden Brennpunkt-reportasjen for to år siden er det satt i gang en rekke tiltak i svinenæringa. Det er jobbet med forbedring gjennom dokumentasjon, holdninger og kompetansen til bønder og andre som steller dyra. Men etter saken på NRK denne helga ser vi at det fremdeles er en lang vei å gå.

KSL 2. Juni 2021
Utenlandsk arbeidskraft

Skal du ha utenlandsk arbeidskraft i sommer? Her har vi samlet noe informasjon om hva du som arbeidsgiver må ha på plass.

Slangespreder slepeslange husdyrgjødsel
KSL 14. Mai 2021
Krav til gjødslingsplan

Alle landbruksforetak som søker om produksjonstilskudd, skal som hovedregel ha en årlig gjødslingsplan. Men vet du hva kravene er?